real money where you can earn 5 fast ways quick money making 5 best easy ways 15 quick ways profitable deposits for individuals where to invest time 7 simple ways 8 best easy ways binary options where can i earn 20 ways

jobb a világ

Belgyógyászat

A belgyógyászat igen szerteágazó betegségeket ölel fel. A mindennapi belgyógyászati gyakorlatban az általános tájékozottság mellett az orvosok általában néhány területre specializálódnak. Az alábbiakban a rendelésem ilyen specialitásait ismertetem.
A belszervi betegségek között nagyon gyakoriak a hasi panaszok. Ilyen esetben a belgyógyászati vizsgálattal egyidejűleg szükség esetén a hasi ultrahang vizsgálatot is elvégzem. Ez nem csak gyorsítja a kivizsgálás menetét, hanem a hatékonyságát is javítja.
Pszichés eredetű, de testi panaszokat is okozó betegségek. Ilyen állapotra lehet akkor gyanakodni, amikor korábbi kivizsgálások alkalmával a panaszokat részben, vagy egészében pszichés eredetűnek véleményezték, esetleg felmerült a pánik betegség lehetősége. Vagy a korábbi kivizsgálások során talált elváltozások nem álltak arányban a tünetekkel. Ilyenkor a belgyógyászati és a pszichológiai szempontokat egyszerre kell mérlegelni.

Linkek partnereinktől