Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/-www/drbojti.hu/htdocs/drbojti_hu/wp-content/themes/Feather/functions.php:452) in /home/-www/drbojti.hu/htdocs/drbojti_hu/wp-includes/functions.php on line 6830
Dr. Bojti István orvos, pszichoterapeuta | Háziorvosi rendelés

"jobb a világ"

Háziorvosi rendelés

Területi ellátási kötelezettséggel  működő háziorvosi praxisról van szó.  Rendelési idő hétfőn, szerdán, pénteken 8-12, kedden és csütörtökön 14-18 óráig tart. A rendelő címe: Nyíregyháza, Ungvár st. 35/a. Telefonszám: 42 595 568. A városi 24 órás ügyelet: 42 402 377.

Praxis munkarend ésszerűsítés 2020.júliustól

Minden bajban van valami jó is. A vírusos időszak alatt szerzett tapasztalataink alapján a háziorvosi praxis munkarendjében a következő változásokat szeretnénk elérni:

Minden vizsgálatra be kell jelentkezni. Csak előjegyzett időpontban történnek vizsgálatok. Ez alól csak a sürgős esetek jelenthetnek kivételt.

Előjegyzést három formában lehet kérni:

Telefonon: 06 42 595 568. Ezt elsősorban akkor javasoljuk, ha már a vizsgálat előtt is valamit célszerű megbeszélni. Például lehet, hogy egyszerűbb problémákat telefonon is meg lehet oldani. Vagy a szakorvosi leleteket is meg tudjuk telefonon beszélni.

Annak érdekében, hogy a telefonálás a legkevésbé zavarja a rendelést szeretnénk, ha elsősorban e-mailben vagy facebookon tartanánk a kapcsolatot.

E-mail címünk: ungvar35nover@gmail.com

Facebook kapcsolat a Béres Henriett Messengere.

Ez utóbbi kettő különösen alkalmas gyógyszerfelírás kérésre, adminisztrációra. Arra kell számítani, hogy a kéréseket rendelés után tudjuk teljesíteni, alapesetben másnapra. Heni vállalja, hogy minden írásban elküldött kérdésre visszajelzést küld, amikor teljesült. Egyúttal itt szeretnénk kérni, hogy ha egy kérés aznap még nem teljesült, akkor ne érdeklődjenek telefonon, hiszen másnapi határidőt vállalunk. A telefonálást tartsuk meg a bonyolultabb dolgok megbeszélésre.

A fejlődés nem áll meg, a tapasztatok alapján a rendszert készek vagyunk finomítani.

Tisztelettel

Béres Henriett                                                                                 dr. Bojti István

Linkek partnereinktől