Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/-www/drbojti.hu/htdocs/drbojti_hu/wp-content/themes/Feather/functions.php:452) in /home/-www/drbojti.hu/htdocs/drbojti_hu/wp-includes/functions.php on line 6830
Dr. Bojti István orvos, pszichoterapeuta | Valaki alulválasztott

"jobb a világ"

Valaki alulválasztott

Egy férfi megismerkedett egy ukrán nővel, aki 18 évvel fiatalabb tőle. Kicsit ugyan töri a magyart, de mégis jól megértik egymást, egymásba szerettek, már házasságot terveznek. Csinos, kedves, házias. A hölgy elfogadja azt is, hogy a férfinak az előző házasságából már van egy 4 éves gyermeke. Csak a férfi szülei húzzák kicsit az orrukat, hogy az ara külföldi, és szinte semmi pénze sincsen, mivel igen szegény családból származik.
Úgy érzik, hogy a fiúk egy kicsit alulválasztott.
Bizony, ez logikus: a hölgy itthon idegen, idegen a kiejtése, nem hoz pénzt a házasságba, sőt, Magyarországon még ismerősei sincsenek. A férfi viszont vállalkozik, és az átlagtól jobb módban él. A férfi tényleg alulválasztott.
A nő 18 évvel fiatalabb. Fiatal éveit fogja a férjével élni, aki a saját hasonlóan fiatal éveit más nőnek adta. A férfi már majd kezd betegeskedni, amikor a felesége még élete teljében lesz. A nő alulválasztott.
A férfi életének egy része a most 4 éves gyermekét illeti meg. A férfi életének erről a részéről az új asszonynak és a leendő közös gyermekeiknek le kell mondaniuk. A nő alulválasztott.
A nő csinos. A férfi pocakosodik. Ki választott alul? Ízlés kérdése.
A nő akcentussal beszél, a munkaerőpiacon ez hátrányt jelent. Ezzel hosszú távon kell számolni. A férfi alulválasztott.
Vajon meg fog-e valamelyikőjük hamarosan betegedni? Vagy éri-e baleset? Az egészségesen maradó fél alulválaszott.
Vajon melyikőjük fogja jobban szeretni a másikat? Ki lesz hűséges és ki hűtlen? A jobban szerető hűséges alulválasztott.
Elég már lassan, hanem akkor most ki választ alul? Ki tudja erre a választ?
Aki a jövőbe lát.
Aha.

Linkek partnereinktől